Hele snažíš se sem dostat už dlouho čož svým způsobem obdivuju a dalším způsobem mě to udivuje ... nydasovi jsme dali šancí dost tak proč tobě nedat tu druhou. Mám ale dvě podmínky. Loot s tebou nebudu nikdy řešit a musel by jsi jít sovu páč resto druidy máme dva dobrý teď. Jo tak tři - žádný teorie o tom jak jsou všichni proti tobě a snaží se ti ublížit pač tomu tak nikdy nebylo a nikdy nebude.Když sem ještě aspoň dva z celkových tří aktivních officeru napíšou že jsou pro vemem tě.Myslim pro jako pro ne pro jako pro.
Martosi klid. Priznam se nekoukal jsem sem ted nejakou dobu.Pokud souhlasis s tim co psal GuM, nevidim duvod te nevzit. Ma te v ignore pac jsi mu stale psal, a na to nema nervy nikdo. Myslim ze se to stalo hned po tom co jsi leavnul. Proste neres tak moc vsechny veci a vse bude ok. Nikdo ti u nas nic nedelal, to ty jsi mel pocit ze ti nejak ublizujeme. Nemame zajem mit v guilde lidi co jsou perma nasrany, a proto se snazime je taky perma nesrat. To platilo i u tebe.Radi prijmeme dalsiho balance, protoze ta class je op. Na raidy jsi se snazil chodit, coz je jen plus. Jen nech rozdelovani lootu na nas, stejne tak jako vedeni raidu atp., cil mame vsichni stejny - polozit co nejvic bossu.Takze jak jsem psal, pokud pojedes sovu a konecne pochopis, ze ti tu nikdo nehazi klacky pod nohy, klidne te vezmeme zpet. Ale uz nikdy zadny emo zachvaty, je to zbytecny...Za me taky pro. Cekam na tvoji reakci.